Portfolio Company

Maritiem en Offshore dienstverlener

Buyout

Oceanwide is een internationale aanbieder van diverse mankracht services voornamelijk gefocust op de maritieme en offshore/energie sectoren.

De geschiedenis van Oceanwide dateert tot 1976 toen het eerste kantoor geopend werd in Vlissingen. Door de jaren heen is Oceanwide erkend als een wereldwijde aanbieder van gekwalificeerd maritiem en offshore personeel zoals: maritieme ploegen, olie en gas-personeel, offshore-constructieploegen, windenergieploegen, aan het land gevestigde (maritieme) ingenieurs en offshore catering.

Oceanwide werkt vanuit twee regio's. In Europe vanuit locaties in Nederland, Vlissingen en Den Helder, in Letland en Cyprus en in de VS vanuit locaties in Houston, New Orleans en Ciudad del Carmen. Het bedrijf heeft ook een aantal vestigingen en recruitment kantoren die de activeiten van Oceanwide ondersteunen. Met haar eigen kantoren en agent netwerk is Oceanwide in staat om de beste service te leveren aan al haar clienten. Diensten bestaan uit alle stappen van internationale mankracht services aansluitend op een specifieke business sector zoals: werving en selectie, assessments, pre-voyage training en ontwikkeling, contracten, belasting en verzekering in meerdere landen, documentmanagement, reisplanning en verblijf en payroll.

Maritieme ploegen, offshore personeel en technisch personeel worden getraind en gecertificeerd volgens internationale standaard waaronder ISO, CMO + MLC, IMCA en STWC.

Neem contact op

Portfolio management