Portfolio Bedrijf

Geautomatiseerde boekhoudoplossingen

Growth

Lyanthe is een accounting technologiebedrijf wat factuurstromen digitaliseert en automatiseert voor accountantskantoren, boekhoudsoftware organisaties/fintechs en banken. Met de software en dienstverlening van Lyanthe worden dagelijks meer dan 200.000 facturen voor ruim 150.000 administraties in 7 landen verwerkt.

Lyanthe werd in 2012 opgericht door een combinatie van accountants & IT’ers met een digitaliseringsoplossing. Op basis van de visie van “Reshaping the future of accounting” heeft Lyanthe in 2019 haar waarde propositie uitgebreid met een robotic accounting oplossing met bijbehorend procesmanagement dashboard. Met dit Robotic SAAS platform transformeert Lyanthe het pre-accounting proces bij accountantskantoren in Nederland en België waarbij de menselijke interventie met >80% wordt gereduceerd.

In maart 2022 is Lyanthe onderdeel geworden van de Visma groep.

“Onze oplossing is meer dan een efficiency tool; het brengt een innovatieslag binnen de accountancy. Lyanthe zorgt voor groei vanuit bedrijfseconomisch perspectief, maar ook vanuit de mens, het maakt het vak echt mooier.”

Rainier van Vlokhoven
Managing Director
Neem contact op

Portfolio Management