Portfolio Bedrijf

Geautomatiseerde boekhoudoplossingen

Growth

Het gerobotiseerd boekhoudplatform van Lyanthe biedt de hoogste automatiseringsgraad beschikbaar op de markt. Lyanthe digitaliseert facturen en tickets, biedt workflow management, en robotiseert de financiële administratie. Lyanthe is, als technologiebedrijf met een SaaS-oplossing in het pre-accounting domein, een vertrouwde partner in innovatie voor accountantskantoren, fintechs, corporates en banken. Het platform van Lyanthe verhoogt de efficiëntie en daarmee wordt een oplossing geboden voor de schaarste aan boekhouders en accountants.

Lyanthe is in 2012 opgericht door accountants en ontwikkelaars, als een spin-off van een Nederlands accountantskantoor. Het is een van de snelst groeiende technologiebedrijven in robotic process automation (RPA) en heeft ~650 werknemers. In maart 2022 werd Lyanthe onderdeel van de Visma Group.

“De kracht schuilt in de eenvoud voor de gebruiker. Doordat we aansluiten op de bankomgeving en diverse technologieën combineren kunnen we bonnen en facturen met (bijna) 100 procent nauwkeurigheid digitaliseren en categoriseren. Daarmee is de boekhouding in feite direct rond.”

Rainier van Vlokhoven
Managing Director
Neem contact op

Portfolio Management