Portfolio Bedrijf

DataChecker

Growth & Buy-and-Build

DataChecker heeft ruim 10 jaar ervaring op het gebied van online verifiëren van persoons- en bedrijfsgegevens in zowel Nederland als het buitenland. DataChecker adviseert haar klanten en partners over de diverse mogelijkheden voor het identificeren van personen en/of organisaties.

Door gebruik te maken van de ID-verificatie van DataChecker is het mogelijk om de echtheid van ieder type paspoort, identiteitskaart, verblijfsvergunning of rijbewijs te verifiëren binnen de kaders van wet- en regelgeving. Hierbij gebruiken ze een unieke combinatie van gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en support.

Markt

Identiteitsverificatie

"Vanuit de ambitie en het geloof dat het platform nog sterk kan groeien de aankomende jaren hebben wij gekozen voor een financiële partner om zelf aan het roer te staan van onze ontwikkeling en de daaruit voortvloeiende vervolgstappen. Mede tot stand gekomen door corona is er sprake van een online revolutie. Steeds meer identificatie moet online en op afstand plaatsvinden. Momenteel groeien wij 50% per jaar en willen wij via een buy-and-build strategie doorgroeien. Capital A heeft op dit vlak een bewezen trackrecord."

Walter Codée
Strategic Advisor & Founding Partner DataChecker
Neem contact op

Portfolio Management