Portfolio Company

ARVOO Imaging Products

Groei Investering

ARVOO is een ontwikkelaar op het gebied van complexe digitale beeldverwerking door het gebruik van kunstmatige intelligentie en ontwikkelt zowel de hardware als de software in-house. Deze beeldverwerkingstechnologie wordt gebruikt voor verschillende toepassingen, waaronder het door ARVOO ontwikkelde camerasysteem ScanGenius, een toonaangevend en wereldwijd gebruikt camerasysteem met bijbehorende software dat door lokale gemeentes en overheden wordt gebruikt bij digitale parkeerhandhaving.

Daarnaast ontwikkelt ARVOO ANPR camera’s en bijbehorende software die voor verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden, zoals toegangscontroles, het detecteren van illegale en gevaarlijke verkeerssituaties, handhaving op de grenzen van lage emissiezones, maar ook binnen de agrarische sector.

Website

www.arvoo.com

Markt

Wereldwijd

“De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om ARVOO uit te bouwen van een innovatieve projectorganisatie naar een gefocuste productorganisatie. Vandaag mogen we met trots melden dat we samen met investeerder Capital A verder zullen gaan bouwen aan de toekomst van ARVOO. Onze nieuwe partner zal ons ondersteunen in het proces naar verdere globalisering en het uitbreiden van onze business, een route die we zelf de afgelopen jaren al hebben ingezet. Deze stap maakt ons slagvaardiger en biedt ons toegang tot een sterk netwerk van professionals die bedrijven helpen bouwen en groeien.”

Fons Grijpink
CEO ARVOO
Neem contact op

Portfolio management