Portfolio Company

AB Software Consultancy

Buy & Build

AB helpt industriële bedrijven bij de digitale transformatie. Sinds jaar en dag is AB een toonaangevende partner van Exact Software met een sterke focus op middelgrote productiebedrijven in Nederland en daarbuiten.

AB heeft daarnaast een eigen platform ontwikkeld (onder de naam digitalefabriek.nl). Klanten kunnen met dit platform hun eigen digitale fabriek realiseren. Het wordt voor producerende bedrijven steeds belangrijker om efficiënt en effectief om te gaan met schaarse resources zoals materialen, medewerkers en bijvoorbeeld energie. Een digitale fabriek helpt onder andere bij het optimaliseren van materiaalstromen, het versnellen van het productieproces en het verhogen van kwaliteit.

Markt

EMEA

“Deze samenwerking met Capital A is een prachtige mijlpaal voor AB. Wij zijn enorm trots op AB als organisatie. AB staat er geweldig voor, niet in de laatste plaats dankzij een fantastisch team van medewerkers en heel veel mooie en trouwe klanten. Wij kijken erg uit naar het volgende hoofdstuk van AB en zijn ervan overtuigd dat we in Capital A de juiste partner hebben gevonden.”

Nico Bijl
CEO AB
Neem contact op

Portfolio management