12 juli 2019

Yielder groep nieuwe naam Telecombinatie

Yielder group nieuwe overkoepelende naam

Yielder group nieuwe overkoepelende naam voor groep Telecombinatie, Welcom bij, Connectivity Factory, Utility Provider en One Platforms

De groep waar Telecombinatie, Welcom bij, Connectivity Factory, Utility Provider en One Platforms onderdeel van uitmaken, heeft zich verenigd onder één naam: Yielder group.

“De afgelopen jaren is onze groep sterk gegroeid, waardoor de behoefte ontstond om onder één groepsnaam naar buiten te kunnen treden,“ aldus Herwin van der Kamp, CEOvan Yielder group. “Voor onze klanten, partners en leveranciers verandert er verder niks. Zij blijven actief binnen het B2C, B2B of ICT segment waar ze nu ook al toe behoren. Met Yielder group zullen we komende jaren onze groeistrategie verder gaan uitbouwen.”

Yielder group actief in B2C, B2B en ICT
Yielder group heeft een B2C, B2B en ICT segment. Het B2C segment is actief als reseller van telecom, breedband, energie en aanverwante producten en diensten, voor een groep van meer dan 300 zelfstandig ondernemers in retail en etail. De retail formules Telecombinatie en Welcom bij zijn onderdeel van de groep, naast zelfstandig ondernemers die actief zijn onder hun eigen naam. Daarnaast is Utility Provider, een makelaarsplatform dat nutsvoorzieningen faciliteert, onderdeel van B2C.

Het B2B segment is gefocust op het MKB in telecom en ict, onder de naam Connectivity Factory. De Connectivity Factory heeft meer dan 400 business partners, die de diensten mobiel, vastnet, internet, cloud en IoT aanbieden van alle grote operators en leveranciers aan hun zakelijke klanten.

Het ICT segment van de groep is actief onder de naam One Platforms. One bouwt channel management platforms voor alle branches waarbij leveranciers en verkoopkanalen samenkomen en verbonden worden.

Persbericht