21 oktober 2020

Wenneker Group neemt Peek Creative Studios over

Peek Creative Studios (https://www.peekcreativestudios.nl) in Etten-Leur is toegetreden tot Wenneker Group. De groep, bestaande uit vijf productiemaatschappijen voor internationale reclamecontent, neemt 100% van de aandelen van Peek over.
 

Met het toetreden van Peek telt de groep nu 65 medewerkers, met kantoren in Nederland en België en een gecombineerde omzet van naar eigen zeggen 14 miljoen euro.

De bedrijven binnen Wenneker Group produceren films en tv-campagnes voor bureaus en merken, zoals Philips, Albert Heijn en Coca-Cola. Peek Creative Studios produceert reclamefotografie en beschikt over vier fotostudio's.

Maurice Wenneker, co-CEO van Wenneker Group, zegt: 'Terwijl een groot gedeelte van de reclame-industrie behoorlijk lijdt onder de gevolgen van de coronacrisis, is dit voor ons juist het moment om te groeien. De van oudsher strategische keuze om de focus te leggen op sales-gedreven online content voor grote internationale spelers, geeft ons een enorme boost. Online sales zijn in deze tijd belangrijker dan ooit en wij maken daarbij het verschil.'

Michel Sohier, eigenaar van Peek Creative Studios, vult aan: 'Het is tijd voor een volgende stap. Binnen Wenneker Group hebben we de perfecte plek gevonden om onze ambities verder te verwezenlijken.'