06 december 2021

Quintor groeit door met Capital A

Capital A Investment Partners neemt een belang in Quintor, een expert in softwareontwikkeling met een focus op cloud native development

Quintor helpt opdrachtgevers met het professionaliseren van softwareontwikkeling. Ze maakt software die in productie gaat. Software die werkt en die ertoe doet. Dat doet ze met name in omvangrijke en complexe enterprise projecten voor top 250 organisaties en (semi) overheden. Veelal schakelen deze klanten Quintor in vanwege haar bewezen expertise op het gebied van cloud technologie, Java en .Net, Agile analyse en platform engineering.

Samen met Quintor zal Capital A invulling geven aan de groeistrategie voor de komende jaren. Quintor heeft in de afgelopen jaren een duidelijke focus gelegd op de sterk groeiende publieke cloud markt. Deze focus zal de komende periode een belangrijke pijler blijven onder strategie. Hiernaast gaat Quintor zich de komende jaren richten op security. De high performance-teams van Quintor worden nu al vaak aangevuld met security-engineers en Quintor ziet de vraag naar deze expertise toenemen.

Quintor is in oktober 2005 opgericht. In de overtuiging dat ze software nog beter konden laten aansluiten op de business van klanten. Met hooggekwalificeerde professionals en de juiste technische keuzes als fundament voor succes. In relatief korte tijd is het bedrijf gegroeid van vier naar 175 medewerkers. Verspreid over vestigingen in Groningen, Amersfoort, Den Haag, Den Bosch en Deventer.

Capital A is een investeringsmaatschappij investeert in ondernemingen in Nederland en België met een duidelijk groeiprofiel (autonoom of acquisitief). Haar participaties bestaan uit voornamelijk grote minderheids- of kleine meerderheidsbelangen – ze trekt altijd gezamenlijk op met de managementteams van de ondernemingen.