17 augustus 2021

Mr Marvis zet volgende stap met Capital A

Het Amsterdamse kledingmerk Mr Marvis is een samenwerking aangegaan met Capital A Investment Partners

Het Amsterdamse direct-to-consumer kledingmerk, bekend om zijn assortiment met kleurrijke herenshorts en -broeken, is een samenwerking aangegaan met Capital A Investment Partners om haar groei te versnellen.

Mr Marvis heeft de afgelopen jaren al een sterke groei doorgemaakt na meerdere succesvolle product introducties. Ook nam de waardering toe voor het slow fashion-concept in Nederland en daarbuiten.

Zowel het merk MR MARVIS als onze producten worden door onze klanten gewaardeerd vanwege de focus op kwaliteit en consistentie. Bovendien breidt onze collectie zich alleen maar uit, waardoor klanten niet alleen terugkomen voor hetzelfde product maar ook voor nieuw gelanceerde producten. Je kunt de komende jaren, in alle seizoenen, nog veel meer van ons verwachten.” - Steven Vrendenbarg (Founder)

Samen met Capital A zal de Mr Marvis verder haar operatie verder professionaliseren en de groei strategie in Europa versnellen.

Om ons versnelde groeiplan te realiseren hebben we gezocht naar een solide en betrouwbare investeringspartner. We zijn erg tevreden dat we met Capital A zo'n partij hebben gevonden. Met deze samenwerking willen we onze groeiambities verder versnellen op basis van de MR MARVIS legacy.” – David Sipkens (Founder)

Mogen samenwerken met het zeer ondernemende MR MARVIS team en kunnen bijdragen aan een solide financiële basis voor dit fundamenteel sterke bedrijf is een match made in heaven. Als investeerder focussen wij ons op snelgroeiende bedrijven die worden geleid door sterke management teams. MR MARVIS is een perfect voorbeeld van een dergelijke setting en we zijn verheugd en erg trots om hen te kunnen ondersteunen bij het realiseren van nog ambitieuzere doelen in de nabije toekomst om dit prachtige merk verder te laten groeien.” – Arne Hamers (Capital A)