30 november 2022

FSM Group bundelt krachten met Ambitious People Group

FSM Group heeft zich aangesloten bij Ambitious People Group

FSM Group heeft zich aangesloten bij Ambitious People Group met de steun van Investeringsmaatschappij Capital A. Ambitious People Group heeft een meerderheidsbelang verworven in de FSM Group, een internationaal rekruteringsadviesbureau met vier merken in 5 landen. Ambitious People Group bevordert haar 2026 visie door haar strategie van organische groei, buy-and-build en digitalisering.

Vier merken, vijf landen

Het huidige management van FSM Group blijft aan boord. Verschillende managers zullen zelfs toetreden als aandeelhouders. David Jacob, MD: "We zijn erg enthousiast over dit partnerschap omdat het ons in staat zal stellen ons groeiplan voort te zetten door nieuwe kantoren en merken te openen en ons aan te sluiten bij een zeer gelijkgestemd bedrijf in Ambitious People Group."

Ambitie

FSM Group heeft vier gespecialiseerde merken: James Woodman (Finance Recruitment), Eye Tech Solutions (IT Recruitment), Fuse Engineering en LEDR Executive Solutions. Met bijna honderdvijftig medewerkers en 8 kantoren, bevindt het bedrijf zich in vijf landen, met het hoofdkantoor in Brussel. FSM Group kreeg een Trends Gazelle voor 2020 - een prijs voor de snelst groeiende bedrijven in België - en Best Place to Work in 2022.

Sterke groei

Dennis Grefkens, CEO van Ambitious People Group: "We zijn erg onder de indruk van de sterke internationale groei die FSM Group jaar na jaar laat zien. Wij geloven dat de ambities van FSM perfect aansluiten bij die van APG. Samen blijven we ons richten op digitalisering, versnelde internationale groei en buy-and-build."

Over FSM Group

FSM Group (Fun, Success, Meritocracy) is een internationaal recruitment adviesbureau, met een kleine honderdvijftig medewerkers en acht fysieke kantoren in vijf landen. De merken zijn James Woodman, EyeTech Solutions, Fuse Engineering en LEDR Executive Oplossingen. De gespecialiseerde, kandidaatgerichte aanpak, die in 2008 in Brussel van start ging, heeft voor een snelle groei gezorgd, en heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf marktleider is geworden in het helpen van kandidaten, klanten en medewerkers om hun potentieel ten volle te benutten.

Over Ambitious People Group

Ambitious People Group is een internationaal recruitment adviesbureau, actief met vijf merken, bijna tweehonderd medewerkers en vierentwintig kantoren in zes landen. De merken zijn SAM Recruitment, Ardekay IT Recruitment, LMH Engineering, Four Life Sciences en Five Finance. Sinds de start in Amsterdam in 2007 matcht APG kandidaten en bedrijven in verschillende, specifieke sectoren. Onze missie is om mensen en organisaties te helpen hun ambities te realiseren. Onze consultants met hun
specialisme, diepgaande marktkennis en grote database zijn onmisbaar om de juiste match te maken. Ambitious People Group is tien jaar op rij onderscheiden met een FD Gazelle. Dat is een onderscheiding voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Grefkens: "We zijn elke vier jaar verdubbeld. Samen gaan we dat groeipad verder versnellen."

Over Capital A

Capital A is een van de langst actieve private equity-investeerders in Nederland, met een focus op het investeren in zeer snel (zowel autonoom als acquisitief) groeiende bedrijven. Oorspronkelijk begonnen bij ABN AMRO in de jaren tachtig als een investeringsfonds gericht op het MKB, ging Capital A in 2018 zelfstandig verder met steun van investeerders als ABN AMRO, Five Arrows, Alpinvest, Bregal, LGT, ondernemers van voormalige portefeuillebedrijven en het team van Capital A zelf. Vanuit kantoren in
Amsterdam en Antwerpen beheert Capital A ongeveer EUR 900 miljoen aan vermogen onder en heeft een portefeuille van meer dan 30 groeibedrijven die voornamelijk actief zijn in Europa.