30 augustus 2023

ExtraVar voegt zich bij het groeiend portfolio Capital A

ExtraVar voegt zich bij het groeiend portfolio Capital A

ExtraVar heeft Capital A aangetrokken als nieuwe meerderheidsaandeelhouder voor de volgende groeifase van het bedrijf, waarin ExtraVar haar sterke groei wilt voortzetten en versnellen middels onder andere een buy and build strategie. 

ExtraVar heeft een uitstekende reputatie opgebouwd op het gebied van het adviseren en beheren van de IT-infrastructuur van bedrijven in Nederland. Met een team van 25 toegewijde professionals heeft het bedrijf in 2022 een omzet van bijna 70 miljoen gerealiseerd. De klanten van ExtraVar kunnen blijven rekenen op de vertrouwde gezichten en hetzelfde niveau van service en expertise dat ze gewend zijn van het bedrijf.

Directeur Dennis Zandbergen over deze verrassende ontwikkeling: “Ik heb het nu 25 jaar met heel veel plezier gedaan, maar ik geloof dat de aspiratie om kwalitatieve en kwantitatieve groei te bewerkstelligen beter gerealiseerd kan worden door mijn opvolger Paul Massaut, in samenwerking met Capital A. Samen zullen ze in staat zijn om de toekomstplannen van ExtraVar als full-service ICT-partner nog beter waar te maken.”

Met de ondersteuning van Capital A heeft ExtraVar de ambitie om verdere groei te realiseren naar een rol als full service IT dienstverlener, zowel organisch als door middel van strategische overnames. Deze stap biedt ExtraVar de kans het dienstenaanbod uit te breiden en haar positie te versterken als betrouwbare en proactieve speler op de Nederlandse markt.