12 april 2022

Capital A investeert in CVmaker

Capital A investeert in CVmaker, het snelst groeiende online carrière platform van Europa

Capital A, een Nederlandse investeringsmaatschappij met een focus op ondernemingen in de Benelux met een duidelijk groeipotentieel, gaat een partnership aan met CVmaker. CVmaker is de grootste partij in Europa op het gebied van online CV’s en sollicitatiebrieven aanmaken, evenals het matchen van relevante vacatures en het organiseren van het sollicitatieproces.

Samen met Capital A zal het team van CVmaker de komende jaren verder invulling gaan geven aan de reeds ingezette groeistrategie, die haar in minder dan vijf jaar heeft gebracht van een lokaal platform in Nederland naar een internationaal actieve speler in meer dan 50 landen. Met haar gebruiksvriendelijke platform heeft CVmaker een unieke positie in de markt verworven, waarop gebruikers zeer eenvoudig een professioneel CV en bijpassende sollicitatiebrief kunnen genereren. Hierbij krijgen gebruikers geautomatiseerd slimme tips en suggesties, onder andere gebaseerd op goede resultaten uit het verleden. Zo slagen gebruikers er eerder in om de aandacht te trekken van potentiële werkgevers. CVmaker heeft de ambitie om haar sterke autonome groei verder te accelereren, zowel door het verbeteren van de marktpositie in de landen waar zij al actief is als ook in uitbreiding naar nieuwe landen.

“Wij zijn erg blij dat we met Capital A een goede partner hebben gevonden, die met hun brede expertise en ervaring ons kan ondersteunen bij onze internationale ambities.”, zeggen de oprichters van CVmaker.

“Wij zijn zeer onder de indruk van de performance die het team van CVmaker in de afgelopen jaren heeft gerealiseerd. Hiermee is een solide basis gelegd voor verdere groei van CVmaker in de internationale markt van career development. We zijn blij dat we CVmaker mogen gaan ondersteunen bij het realiseren van haar ambitieuze plannen, en hebben er ontzettend veel zin in om met dit team te gaan samenwerken”, aldus Arne Hamers, Partner bij Capital A.

Over CVmaker

CVmaker (https://www.cvmaker.nl) is opgericht in 2018 en is in 4 jaar uitgegroeid tot het grootste en snelst groeiende carrière platform van Europa. Met haar 14 medewerkers levert CVmaker online diensten aan werkzoekende wereldwijd die op zoek zijn naar een CV dat zowel inhoudelijk als qua uitstraling professioneel overkomt en hun kans op een baan vergroot. Door haar nieuwe state of the art NextGen platform helpt CVmaker sollicitanten met verschillende online carrière tools tools bij het vinden van hun droombaan.

Over Capital A

Capital A is een van langst actieve private equity investeerders in Nederland, met een focus op het investeren in zeer snel (zowel autonoom als acquisitief) groeiende bedrijven. Oorspronkelijk in de jaren 80 bij ABN AMRO gestart als investeringsfonds gefocust op het MKB, is Capital A in 2018 zelfstandig verdergegaan met ondersteuning van investeerders als ABN AMRO, Five Arrows, Alpinvest, Bregal, LGT, ondernemers van voormalige portefeuillebedrijven en het Capital A team zelf. Vanuit kantoren in Amsterdam en Antwerpen beheert Capital A ongeveer 900 miljoen euro aan assets under management en heeft het een portefeuille van meer dan 30 groeibedrijven die overwegend actief zijn in Europa.