11 November 2019

Yielder Group voegt Televak Centers toe aan Connectivity Factory

Televak Centers is vanaf 7 november toegevoegd aan Connectivity Factory. Met deze toevoeging zet Yielder Group een nieuwe stap in haar groeistrategie. Marck Bakers zal als Business Development Director voor Yielder Group verder mee gaan bouwen aan het portfolio.

“Televak Centers heeft ruim 20 jaar ervaring in Telecom en ICT, en is onder andere erg sterk in de support van vastnet en cloud-oplossingen. Hiermee zijn zij een waardevolle toevoeging voor Connectivity Factory,” aldus Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group. “Voor ons is dit een volgende stap in het bieden van een totaaloplossing voor onze zakelijke partners. ”

Marck Bakers, voormalig managing director van Televak Centers, komt in dienst bij Yielder Group als Business Development Director. Hij zal zich bezig gaan houden met het verder uitbouwen van het portfolio voor de hele groep. “In deze snel veranderende markt, is het belangrijk de handen ineen te slaan. Deze stap versterkt onze gezamenlijke positie in de markt, waar nu ook alle partners van Televak Centers van kunnen profiteren.”

Connectivity Factory bedient de B2B telecom- en ICT-reseller in de MKB markt. Aangesloten resellers kunnen via Connectivity Factory de diensten Mobiel, Vastnet, Internet, Cloud en IoT van alle grote operators en leveranciers aanbieden. Connectivity Factory blijft onder leiding van Gerben de Haan.

Persbericht:

https://www.televakcenters.nl/nieuws/33-yielder-group-voegt-televak-centers-toe-aan-connectivity-factory/