01 April 2019

Yorus wordt Connectivity Factory

Yorus gaat verder onder de naam Connectivity Factory

Yorus heeft bekend gemaakt verder te gaan onder de naam Connectivity Factory. Na de strategische alliantie met Ingram Micro Activation Services en het aanscherpen van het supportmodel is de naamswijziging een logische vervolgstap. Connectivity Factory biedt een complete service voor partners die zakelijke diensten verkopen op het gebied van Telefonie, ICT en IoT.

Gerben de Haan is sinds februari directeur zakelijk van de groep. Hij vertelt: “Gisteren hebben wij met trots de nieuwe naam en strategie gepresenteerd aan onze business partners, samenwerkingspartners en leveranciers. De naam Connectivity Factory geeft duidelijk onze nieuwe koers aan, namelijk het bieden van alle connectiviteitsdiensten onder één dak. Op die manier kunnen onze business partners steeds meer voor hun klanten kunnen betekenen. Daarnaast gaan we verder met het uitbreiden van ons supportmodel.”

Connectivity Factory is onderdeel van de groep waar Retail Synergie, Utility Provider en Telecombinatie ook toe behoren. Bij Connectivity Factory hebben aangesloten business partners niet alleen toegang tot een uitgebreid portfolio, maar ook tot een compleet supportmodel en partner programma. Al deze diensten zijn beschikbaar in één platform. Hierdoor hebben partners geen logins en bestelsystemen van afzonderlijke leveranciers meer nodig.

Herwin van der Kamp, algemeen directeur, geeft aan: “In deze markt is stilstaan achteruitgaan. Gerben heeft met zijn team de afgelopen maanden daarom allesbehalve stilgestaan. Door de samenwerking met Ingram Micro hebben we nu meer dan 400 resellers, actief op de zakelijke en consumentenmarkt. De nieuwe positionering geeft niet alleen sturing aan de zakelijke tak van de groep, maar biedt ook ruimte voor samenwerking met nieuwe ICT partners.”

Over Connectivity Factory
Connectivity Factory biedt een complete service voor partners die zakelijke diensten verkopen op gebied van Telecom, ICT en IoT. Bij Connectivity Factory zijn business partners aangesloten die onder hun eigen naam opereren. Afgelopen jaren is het portfolio sterk uitgebreid en is er geïnvesteerd in het support model, waardoor Connectivity Factory een complete service kan bieden aan haar partners.

Persbericht