15 April 2021

INTO Telecom & IT wordt onderdeel van Yielder Group

INTO is per 13 april 2021 toegevoegd aan Yielder Group. Hiermee zet Yielder Group een volgende stap in zijn groeistrategie.

INTO werd in 2002 opgericht en groeide binnen enkele jaren uit tot een grote speler binnen de branche. Met een breed portfolio en een team van ca. 125 professionals, is INTO dé managed service provider in Telecom en IT voor ondernemend Nederland. Dit doen zij als strategisch business partner van KPN, Microsoft, T-Mobile en Vodafone voor klanten in de Nederlandse mkb-markt. INTO ziet de werelden van IT en Telecom samensmelten en wil een leidende factor spelen in deze ontwikkelingen. Yielder Group staat hier als nieuwe investeerder achter en bouwt samen met INTO verder aan deze doelen.

“INTO is een mooie toevoeging aan onze groep, vanwege onder andere hun uitgebreide IT portfolio. Vanuit onze strategie willen wij graag verbreden op gebied van IT, waarbinnen wij verdere overnames niet uitsluiten. Met INTO zetten wij hierin een volgende stap. Ik kijk dan ook uit naar de samenwerking.” Aldus Herwin van der Kamp, CEO van Yielder Group.

INTO zal onder leiding van huidig CEO Peter Bakker autonoom blijven functioneren binnen Yielder Group. Bakker vertelt:

“Voor de toekomst en ambitie van INTO is dit een fantastische stap. We krijgen de mogelijkheid om als marktleider sparringpartner te zijn/blijven van onze belangrijkste businesspartners. Hierdoor kunnen we doorbouwen aan het portfolio om zo de toegevoegde waarde diensten in Telecom en IT tegen een maximale kwaliteit en veiligheid te leveren aan onze klanten. In de digitale transformatie vragen onze klanten steeds meer om een bedrijf als INTO die hen hierin volledig kan begeleiden en ondersteunen. De samenwerking met Yielder Group als nieuwe aandeelhouder zal INTO in staat stellen om zijn IT ambities en mogelijkheden verder uit te bouwen.’’