17 November 2019

DearNova voegt zich bij We are you

Digital agency DearNova sluit zich aan bij We are you

Met ruim 450 digitale professionals is We are you een van de topspelers van Nederland. De toevoeging van DearNova zorgt voor nog meer flexibiliteit, expertise en schaalbaarheid op het gebied van strategie en techniek.

CEO Jorg Verweij licht toe: “Omdat ‘digitaal’ een steeds grotere plaats inneemt in onze samenleving, vereisen onze (potentiele) klanten constante innovaties. We are you helpt bij het navigeren in deze veranderende digitale omgeving en is gelijktijdig de pragmatische executiepartner. Dit vraagt om steeds meer expertise en een groter aantal professionals. Met DearNova hebben we er een sterke technologische executiepartner bij die ook veel ervaring heeft met strategische vraagstukken."

zelfsturend en pragmatisch

Oprichter Gerard van de Looi van DearNova voegt toe: “Niet alleen qua technologie, maar ook qua werkwijze en cultuur sluiten we goed op elkaar aan. Net als We are you werken wij in zelfsturende teams samen met onze klanten. Ook zijn onze mensen pragmatisch en betrokken, nemen ze verantwoordelijkheid en willen ze zichzelf continu verbeteren.”

over DearNova

DearNova is opgericht in 2000 en is uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 70 professionals. Het digital agency helpt bedrijven uit de top van het Nederlandse bedrijfsleven als PostNL, VodafoneZiggo, Schiphol en Telegraaf Media Groep met hun digitale vraagstukken.

over We Are You

We are you versnelt de digitale innovatie van organisaties. Het biedt de expertise en flexibiliteit van een groot bureau, maar blijft persoonlijk doordat klanten en medewerkers vanuit vaste teams samenwerken. Door strategie, creatie en technologie te combineren en uit te gaan van de kracht van de klant ontwikkelt We are you slimme digitale oplossingen. De ruim 450 professionals van We are you zijn pragmatische vakmensen die altijd beter willen. Dit komt niet alleen tot uiting in de oplossingen die We are you ontwikkelt, maar ook in de langdurige partnerships die het digital agency met zijn klanten heeft. We are you heeft een omzet van 50 miljoen euro en 8 locaties in binnen- en buitenland. In 2023 wil We are you marktleider zijn op het gebied van digitale innovatie.

Persbericht:

https://www.weareyou.com/nl/blogs/dearnova